KAZIM ÖZTÜRK - Okul Müdürü

1977 yılında Afyonkarahisar’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini memleketi Sandıklı’da tamamladıktan sonra 1996 yılında Erciyes Üniversitesi Yozgat Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünde yüksek öğrenimine başladı. 2000 yılında bu okuldan mezun olarak aynı yıl Siirt ili Pervari ilçesi Kocaçavuş Köyü İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak meslek hayatına başladı.

2004 yılında atandığı Pervari Yunus Emre İlköğretim Okulu’nda 1 yıl müdür vekilliği görevinde bulundu.

2005 yılında tayin olduğu Afyon Sandıklı Arızlar Köyü İlkokulu’nda 2 yıl Müdür Yetkili Öğretmenlik yaptı.

2007 yılında branş değişikliği ile Çay Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne Tarih Öğretmeni olarak atandı.

2008 yılında Anadolu Liselerine Öğretmen Seçme Sınavını Kazanarak Çay Ahmet Şahin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne geçti. 5 yıl bu okulda çalıştıktan sonra 2013 yılında atandığı Çay İMKB Anadolu Lisesi’nde 1,5 yıl daha Tarih Öğretmeni olarak görev yapıp 2015 yılında Çay Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. Yaklaşık 4,5 yıl bu görevi yürüttükten sonra tayin olduğu  Çay Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nda da 3 ay  Müdür Yardımcılığı yaptıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 21 Nisan 2019 tarihinde yapılan Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı’nı kazanarak 1 Ekim 2019 tarihinde Çay Şehit Kamil Tuna Anadolu Lisesi’ne Okul Müdürü olarak atandı.

Kazım ÖZTÜRK evli ve 3 çocuk babasıdır.

(505) 389 8036 Eposta