Çay Anadolu Lisesi

Vizyon: Çay Anadolu Lisesi okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimiz) güç birliği ile en kısa zamanda; • Bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen, • Üniversitelere her yıl artan sayı ile öğrenci yerleştiren, • Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, • Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır. Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişme açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek aranan bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuluna bağlılık duygusu gelişmiş, öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk’ün “ Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak” idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem vererek iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişim iyi olan, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen yabancı dil öğrenmenin ihtiyaç olduğunu bilen iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmektir

Başarılar:

Isınma: DOĞALGAZ Sistemi
Servis Bilgisi: -
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: -
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: -
Kontenjan Bilgileri: -
Diğer Hususlar: -

WEB - https://cayal.meb.k12.tr

Adres - CEDİT MAH. RECEP TAYYIP ERDOĞAN CAD. NO: 1 ÇAY / AFYONKARAHİSAR

Yerleşim Yeri - -

Adres - CEDİT MAH. RECEP TAYYIP ERDOĞAN CAD. NO: 1 ÇAY / AFYONKARAHİSAR

Ulaşım -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 45 km.